Шурхiт листя

Наталка Змиивна
Таємничий шурхіт листя…
Що шепочеш, жовтень мій?
Знов у небі синім чистім
Майорить барвистий змій,

Знову фейських яблук гронця
В срібних пальцях бавить глід,
Знову я тягнусь до сонця,
В цю замріяну блакить.


03.10.19