Вечера на хуторе...

Эдуард Волков Малаховка
Бурлит, шипит
         и пенится
Прокисший
      "нацбульён"
По сцене
  скачет, бесится
Чубатый батальон,
В гробу
    летает Паночка,
Хома
   сжимает крест,
Всё та-же
   "Близдиканочка",
Давно знакомых
          мест ...