Н обмеженням!

Алина Мозжерина
Напиши прощальну обмеженням.
І міркуй врешті решт об'єктивно:
зайві сумніви, застереження
десь розвій краще.

Інтуїтивно
пам' ятай, всеж, про сутність жіночу,
розумій швидкоплинність життя.
І від щастя хай світяться очі,
бо ж немає рокам вороття.

Одягайся в улюблені сукні,
та за настроєм змінюй підбори.
І тоді в кожнім дні незабутнім
зникнуть всі непотрібні мінори.

Пий  за звичаєм каву щоранку
та їж страви, які до смаку.
І тоді, звісно, в кожнім світанку
Будеш посмішку бачить палку

в відображенні власнім щомиті.
З макіяжем імпровізуй-
І ті сльози, що ще не пролиті,
зникнуть враз. Головне-не шкодуй

ані грошей, ні часу для цього.
Маєш в щастя зодягнена бути.
Ти є скарб, вдало створений Богом.
Ти - найкраща. Це варто відчути!..