Ухожу... укр

Евгения Кобикова
Іду... відходжу від шаленого вогню. 
Зігрітись думала та тільки опеклася..
Надіялась -лихе те зупиню...
в вугілля чорне повернулася вся праця...

Дивлюся на пожарище сумне, 
що не дало тепла у зимній вечір.
Та час минає....і недобре все мине, 
що тягарем гірким схиляє плечі...

29 червня 2019 р