Мо серце повниться тугою

Людмила Калита
Моє серце повниться тугОю.
Моє тіло обливається слізьмИ.
І душа сумує за тобою,
І кричить несамовито: "Підожди!"

А ти йдеш - минають дні і рОки...
І даремно я кричу тобі - вернись!
Не вернеться щастя яснооке,
У яке я не повірила колись.

Не вернеться. І уже мовчу я.
Не вернеться. Тільки моторошний страх
Перед тим, що більше не відчую
Того дотику очей в моїх очах.

І тепер я вже скорилась долі.
І душа моя уже чомусь мовчить.
Тільки серце повниться тугОю.
Тільки тіло обливається слізьмИ.