Поет пише триолет

Величка Николова -Литатру 1
Поет пише триолет
Автор – Величка Николова – Литатру1


Поет пише триолет.
Всичко днес ще е наред.

И четецът е поет.
Поет пише триолет.

Той дарява ни букет.
Ще ни радва с тоз куплет.

Поет пише триолет.
Всичко днес ще е наред.


Литатру1