Триолет, Ако...

Величка Николова -Литатру 1
Ако
( триолет )


Животът бързо си отива.
Ако си честен нямаш тайни.

Обичайте със страст омайна.
Животът бързо си отива.
Не чакайте смъртта безкрайна,
любете здраво и щастливо.

Животът бързо си отива.
Ако си честен нямаш тайни.


*