Куткэ терэлгэч кенэ

Фаниль Асфаров
Без бит селкенэ башлыйбыз
Куткэ терэлгэч кенэ
Колакка бердэ алмыйбыз
Сон булыр дигэненэ.

Куткэ терэлгэч жылыйбыз.
Кире кайтара алмагач
Кайтарырга бик телибез
Но булмый вакыт уткэч.

Планнаштырып куйгалыйбыз
Бездэ кайсы вакытны
Но берэр хэл килеп чыга алдан
Сызып куя планынны.

Тагын эшлэнми кала ул.
Кала гел иртэгегэ
Бер нэрсэ булмас эле дип
Ходай телэгэненэ.

Кул болгап гомер утэ бит.
Бер нэрсэ булмас диеп
Бер терэлмэсэ терэлэ
Барсы бер кон жыелып.