Важкi хмари

Дарья Ярга
Хтось розкроїв важку хмару
Пустивши ясного неба блакить
Осiнь з останнiх сил жарить
Промiнiв сонця кров цибинить
Виллється золотом шелестким
пiд ноги рубiнами листя ляже
По п'ятах зима йде, як пес
Дрiмоту нам всiм нав'яже..