Свято дjтвори

Валентина Вересоцкая
Мама й тато на роботі
Адже в них своі турботи!
Діточок в дворі багато
Ім так хочеться гуляти!

Ось майданчик у дворі-
Справжнє свято дітвори!
А коли обід нагряне!
Діточок в дворі не стане!