not time to be a fake...

Ольга Карпилова Окей
Ты то — Что ненавидишь, Ты то — Что  любишь...
Любовь и Ненависть — это Рога одного Быка...

.................. not the time to be a fake
.................. don't ask questions before we're done
.................. let 's make a love all day & night
.................. take my hand, I want your soul...

© Olga Karpilova  «not time to be a fake...»