Донечцi..

Леман
..Чарівна Осінь..
        ..а в душі весна..
..тамує подих -
        ..щастя..віри..днини..
..природа горнеться і пошепки віта..
..на Многії Літа і без зупину..

..Бажанням час збуватися сповна.
..і віра кріпла щоб..
       ..і доля посміхалась..
..чарівний погляд..
       ..бо в душі весна..
..і загадковий - все враз поєдналось..

..Хай щастя множиться..
       ..хай буде буде все..
..що душу тішить..
       ..серце чим радіє..
..і доля долю хай не омине..
       ..надія є..
           ..і віра є в надію..