чотирилисник щастя... Василина Иванина

Валентина Агапова
                http://www.stihi.ru/2019/09/24/8730

Каждый раз
знакомая тропинка
вновь выводит к старенькому пню
посредине клевера зелёного,
здесь ищу себе четырёхлистник…
Повезти должно - я точно знаю.
Вот оно, смотрите, это счастье:
траченое - порвано, изъедено –
ненасытной нечисти то дело.
Я, конечно, о другом мечтала,
но с судьбою, как всегда, не спорю -
паутинка тонкая надежды
снова заживит (надолго ль?) раны…

Оригинал

щоразу
обережна стежинка
виводить до старого пенька
посеред тихої команички -
шукатиму чотирилисник...
Я знаю, що мусить щастити.
І ось воно, щастячко, бачите:
цураве, згризене, з"їдене, -
бо повно ж ненатлої нечисті!
Звісно,
про інше я мріяла,
але не сварюся із долею,-
тонка павутинка надії
знову заплатає рани...

Фото Василины Иваниной.