Учитель

Поэт Закарпатья Василий Галас
Учитель пояснює тему.
Одвічна картина оця.
Так тихо - що вгадує космос
наш подих і наші серця.
Учитель пояснює тему.
А я усвідомлюю зміст –
учитель в майбутнє поволі
будує нам зоряний міст.
За вікнами – інші планети,
за вікнами світло віків…
Дорослими бачить учитель
в тім всесвіті нас малюків…

Жовтень 2019