За тобою тiльки лине душа

Бондаренко Михаил
За тобою тільки лине душа

Знову ніч затулила обличчя,
І так гірко мені на душі,
Ти пішла і залишила холод,
Як тепер жити мені?

Кожне слово забути не в змозі,
Наче в рані застигли вони,
Ти пробач, що не плачу й не нию,
За тобою тільки лине душа.

Але ти припинити не хочеш,
Гірке пекло, що у серці горить,
За вікном так печально і сиро,
Скоро буде довга зима.

А за нею тяжка одинокість,
І гірка понура сльоза,
Як змиритися з нею не знаю,
За тобою тільки лине душа.