П янка удалася

Таша Тополь
Якщо ти вночі почувалась хрєново
(хоч слово «хрєново» - не зовсім те слово),
Якщо і мутИло тебе й колотило,
Що ледве до ранку терпіння хватило,
Якщо твоя мрія – водичка із газом,
Якщо лєпші друзі ви вдвох з унітазом,
Якщо жалкувала, що так «розійшлася»
І, наче свиня, вдрабадан напилася…
(боюсь, що свиня мені б це не пробачила,
бо жодну з свиней вдрабадан я не бачила).
Якщо більш – ні-ні – ти собі поклялася,
То п’янка вчорашня, мабУть, удалася...