Тайна

Величка Николова -Литатру 1
Тайна
Автор - Величка Николова - Литатру1



Подай ръка, приятел, ще гадая
и всички твои мисли ще узная.

Ти ще живееш дълго и щастливо,
ако изпиеш мойто биле диво.

Аз виждам тръпка в зеницата черна.
Очаквай силна обич - благоверна.

Виж как мънистата ми се търкалят.
Звъни в теб времето, минути - галят...

а тази нощ ще бъде тъй безкрайна,
о, нека аз да бъда твойта тайна!


Литатру1


Фото - Фейсбук