Укр. Защимть серце, за село 1 за край

Анатолий Ляпатинский
Я залишусь таким,
яким був ще колись,
і не скоро додому
вже мабуть повернусь,
Защимить моє серце,
за село і зза край
де для мене були
ті місця ніби Рай.
Оце ось наша Лепетиха,
а це Веселе, це Кавказ,
вони для мене ніби втіха,
а я скучаю кожний раз.
Політикани зруйнували
не тільки устрій, а і села,
а люди  навіть не чекали,
що доля в них така настала.
Куди не глянеш, бідні люди,
життя ще гірше ніж з війни,
а у верхах пихаті морди,
і всі вони пани, пани.
А мій сусід сказав, що гидко
навіть почути ці слова,
вони вживаються не рідко,
та не сприйма вже й голова.