Святая водица

Матрёна Донченко -Дидок
Святая водиця у річках, в криницях
Приймає на себе всі біди людей,
А люди про неї зовсім не дбають,
Що буде без неї неначе не знають.

І весь час скидають непотріб у річки
Ну, що ми за люди, ну просто біда.
Гадаємо просто це нам минеться
Бо, що там такого- все змиє вода.

Одумайтесь люди, пора зупинитись
Вода має душу так само як ми.
Як біль пережити тяжко для нас,
Це все відчуває вода у цей час

Невже на собі не відчули ви зміни?
Невже не відчули ви смаку води?
Ми ж самі її споживаєм щоднини
О Боже мій милий , відверни від біди.

Бо на Землі без води- не має життя
Отож схаменіться прийміть каяття.
Не повторяйте ви помилок тих
Зробіть краще висновок швидше із них.
09.10.2019