Подаруй Менi крила

Натали Амар
Подаруй мені крила, Кохання!
Я так хочу піднятись над містом!
Хай буденне життя - існування
Знов яскравим наповниться змістом.

Щоб летіти могла над дахами
Над даремно розтраченим часом,
Поряд з зорями, поруч з птахами,
Вище навіть самого Парнасу.

Відчувати всім тілом свободу,
Водночас невагомість та силу.
За журбу та печаль в нагороду
Я благаю - даруй мені крила!

Наталі Амар