Наш Киев

Матрёна Донченко -Дидок
Я згадую Київ років шестидесятих,
Який зелений і квітучий був.
Буяли квітами сади і парки
І цій красі раділи люди всі.

А зараз, одні лише висотки
І не залишилось ні однієї сотки.
Де б не була забудована  Земля,
Як тільки це видержує вона.

Да, людям жити десь треба
Адже у житлу у них потреба.
Та не цікавляться про всі причини
І думають відбудуться без них ці зміни.

Але ,куди дівати всі відходи-
Все ж піде на людські городи.
Бо каналізації у домах нема
Та для мажорів це усе дарма

Їм аби гроші капали в кишеню
І натулили  стільки вже домів.
Раніше так робить ніхто б і не посмів
Вони ж скупили землю за безцінь.

Звичайно, красиві з виду ці дома,
Але ж природі захисту нема.
От і задумайтеся люди,
Що з нашою землею буде.

10.10.2019