Виктору Буслюку...

Ирина Шаповалова 2
У нас на Беларусі спрад вякоў
Буслоў шануюць, гэта сімвал шчасця.
Вядома, што сярод паляшукоў
Жыве прыслоу'е, лепшае багацце -

Вясной заўважыць птушак тых палёт,
Як вёстку чысціні і абнаўлення.
Жадаю цеплыні на многа год,
Кахання і здароў'я! З нараджэннем!