***

Вера Деревьянко
думала ...  хазяйка долі...
 а сталось так ,що я в неволі...
роблю те що Богу треба
я виконую його
потреби...
слава Богу сил він дав
не варудив нас скандал.
я натішилась любовью
пополам була із болью.
щастячко і радість веселять
очищають душу щоб вселять
тепло ніжність
БОЖУ БЛАГОДАТЬ

щоб змогли ми іншим людям щастяпередать...
і  від зла і люті
світ білесенький спасать...

по вірі твоїй тобі і дається
зустрітися з Богом нам всім не минеться.


за зроблені справи
в Божому царстві
дать відповіть Богу
людям прийдеться...
бью я тривогу
щоб дарував господь перемогу...