***

Вера Деревьянко
стільки різних гарних див
 ще до мене СВІТ родив
 а сьогодні показав
я себе у нім узнав...
вау вау я кажу почуттями дорожу...
ВІД КОХАННЯЧКА ДРОЖУ

я людина
 я чоловік
жить любя бажаю вік...

я всім здоровьячка бажаю це найпотрібніше вважаю...