З небесних веж

Левиа
Мій Боже,о який благий Ти!
Твоя любов немає меж,
Ти підкріпляєш в полі битви
і радість в сірий день даєш.
Любов мов невичерпне море
хвилює душу і гамує смерч.
Твоя любов тримає у покорі
і справедливості то меч.
Щедрот Твоїх нам не злічити-
в коморах множина плодів
і нам потрібно дорожити,
тією безліччю дарів.
Щедрот Твоїх незрозуміти-
найкраще Ти нам віддаєш
так може лише той любити,
чия любов немає меж.
Ти наче сонечко осіннє,
що гріє коли вже й не ждеш.
Любов Твоя як те проміння,
приходить із небесних веж...