Помiж зiр

Лена Грама
Поміж зір,я тебе пам'ятаю.
Знаю я,що ти є на землі.
Не подумай,що я уникаю.
Я не бачу,тебе лиш в імлі.

Розумію,що тиша...і поруч.
Тільки нічка...в якій я тону.
Тільки погляд,скотилася річка...
Тільки подих...і серце згорну.

Скинуть руки із пліч покривало.
Нині холодом лине воно.
І мені наче,вчора замало...
П'ю та й п'ю,я,- кохання вино.
 (Понкратова.О.В.)