Кунелдэ коз

Гулия Илнуровна
Коз. Сары яфраклар жирдэ.
Э кунел нидер котэ. Нидер омет итэ.
Козге чэчкэ сыман, кояш сорап
Куккэ багам, курэм кошлар китэ.

Коз. Кызгылт яфраклар жирдэ.
Э йорэк сэфэр итэ.
Озелеп сагынып сине котэ.
Кабат сине курермен дип омет итэ.

Коз. Конгырт яфраклар жирдэ.
Э кузлэр еракларга багып,
Уткэннэргэ бэлкем юллар салып
Кайтып килер идем лэ бер яшлеккэ дип
Офыкларны кузли ометлэнеп.

03.10.2018