Ашыктырмыйк гомерлэрне

Гулия Илнуровна
Ялларны котэ-котэ
Гомер утэ дэ китэ!
Сизми дэ калабыз шул,
Яз утэ дэ коз житэ!

Вакытны ашыктырып-
Чабабыз кон дэ эшкэ.
Кая ашкынабыз сон
Анламыйча бер ни дэ?

Ашыктырмыйк гомерлэрне!
Ул бит болай да кыска!
Яшик лэ тэмен белеп
Шатланып хэрбер конгэ!

27.03.2019