Сою ялкыны

Гулия Илнуровна
Язмышлар буталды,
Ялгышлар калмады,
Хислэрем сунделэр,
Сагышлар таралды.

Мэхэббэт ялкыны
Йорэкне яндырды.
Башларым эйлэнде
Сузлэрем калмады.

Сабырым шартлады,
Яшьлэрем киптелэр,
Бэгерем озелде,
Кунелем таш булды!

Болытлар таралды,
Бозлар эреде,
Тамчылар тамдылар,
Елгалар актылар.

Кунелем эреде,
Союем уянды,
Башларым эйлэнде-
Янадан яшэрдем.

Мин буген бэхетле,
Тугелмен ялгызым.
Рэхмэтле язмышым
Янымда якыным.
Син минем алтыным!

01.05.2019