Керермен мин синен жанына

Гулия Илнуровна
Нэни песи баласыдай, экрен генэ
Керермен мин синен жанына...
Тынлармын мин йорэк тибешенне,
Ятармын да кереп куенына...

Иснэрмен мин исереп чэчлэренне...
Качып, тошлэренне карармын...
Нэни тэпиемне тушенэ куеп
Котэрмен мин йокын туйганын.

Тэнем белэн сине жылытырмын...
Бар жылымны сина бирермен!
Мыкырдап янэшэндэ ятармын мин...
кыюсыз гына... шыпырт кына...
Булмэскэ дип татлы йокыннан...

Уятырга сине кыймамын мин,
Экрен генэ булырмын янында...
Ин башында, фэрештэдэй, жылынырмын-
Юрганынны синен тозэтеп...

08.08.2019