Не скоро...

Аллан Гурченко
(Українською мовою)
(Моменто)

…І знов зима… Вірує завірюха…
Її не хочу вовчий чути спів.
От зараз я з бажанням би підслухав
щасливу пісню весняних струмків!..

І біля одного – юнак і юнка
благословення просять у землі! –
що нині морозильні шле дарунки…
Повернуться не скоро журавлі.
29.09.19.

«Буріме» на вірші Віри Артамонової “Малюнок”.