Встоювання у В чност

Игорь Степанович Шевчук
       Встоювання у Вічності


                Господу Слову і Богородиці
                в любові присвячується


Просять тут.
Дуже схвильовані.
Просять серце —
дві повені.
Просять серце -
єдине у двох
скільки Богом
наповнене...
Люблять вир
й хочуть мати стосунок
до серця,
у якім любов-мир.
Вир зелений
вир синій
огризаються
й музиці, й днині.
А за наші
душі дві
Бог подав як подушне
дві ці хмари
округлі
величні
нерозпушені.
Цілком незрушні!
Білі і — незворушні!..
Еволюції? Революції?
Незалежні —
ніким не ведуться.


Духом ведені, словом ведені —
можуть допомогти цим, хто в муці.
Але не хочуть слухати,
оберуцці!..

07.10.2019,
Київ