Я вiдсилаю Всесвiту листи...

Наталия Рыбальская
Я відправляю Всесвіту листи,
Листівки, телеграми та прохання...
Лікую так себе від самоти
В передчутті прийдешнього кохання.

Ловлю в долоні золото зірок,
Танцюю з вітром в місячному сяйві.
Стаю дедалі ближче, хоч на крок,
До нього...
І слова, напевно, зайві -

Все можна прочитати по очах,
У посмішці моїй йому підказки.
У листі клену на гнучких гілках,
Де осені прикмети ща не згасли...

Я відсилаю Всесвіту листи,
Лікуючи його від самоти...