ЧИ ЧАС НЕ ТОЙ,

Зозуля Юрий Павлович
Чи Бог, чи люд; бо й смерть братерським іхтамнєтам, й ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня.


дУші розкидати —
легше за каміння?
дав диявол вміння —
нащо і питати!

й атоми Любові —
далі розчахати??
й світу потопати —
у вселенській крові!!

безБатченки-діти —
Батько ж вас Прохали???
геть би все збирали —
оживлять; й то вміти!!!