Аллага шокер замана

Фаниль Асфаров
Аллага шокер диярсен.
Тамак тук, осте ботен.
Курмэгэннэрне курэсен.
Кибетлэрдэ барысын.

Нинди кирэк икмэк тора.
Бар торле ашамлыклар.
Ауз итеп бетерерлек тугел.
Мен торле тэмнушкэлэр.

Урамда тулы машина.
Гэилэдэ хэрсендэ.
Кирэк яракка чабалар.
Иртэн, кондез, кичендэ.

Жэяу йору бетеп бара.
Кая карама такси.
Жэяу йори этлэр белэн
хужасыз калган песи.

Хэр кемдэ бар телевизыр.
Телефонда интернет.
Кирэген белэ алалар.
Бер минутта-аль момент.

Хэр почмакта теш врачлары.
Чиратсыз кабинет.
Ярты кондэ теш куялар.
Акчан булсан-бер момент.

Акча гына куп керми шул.
Зарплатылар кимеде.
Советлар союзларында.
Без ботенебез тигез иде.

Рэхэткэ чыдый алмыйбыз.
Гел йорибез зарланып.
Ачка беребез улмийбез.
Кутне биетеп йореп.