Футбольний трiумф

Виктория 75
Бентежні емоції на стадіоні!
Запекла хвилююча гра!
Та все ж перевагу бере Україна
З рахунком два-нуль на «ура!»
Сміливо вона виграва!

Хоча супротивником є португальці,
(В футболі серйозні знавці )
Досвідчені, вмілі достатньо  бувальці.
У світі знайомі гравці,
І  в  справі своїй фахівці.

Вже другий в завершенні тайм... та напруга
Сягає шалених висот!
Рональдо  поцілить у наші ворота:
Потужний у грі поворот!
Надав хвилювання й турбот.

Когорта славетна зібралась відома:
Ярмоленко  та  Яремчук!
Євген Коноплянко: легенда футболу!
Відточений  П’ятова  рух:
М’яча  що  не випустить з рук!

Бо він воротАр міжнародного рівня!
А для Кропивницька земляк.
Подачі усі відбиває  відмінно,
(Одну лиш не стримав ніяк)
Отримує безліч подяк.

Завершився матч!  Два-один! Перемога!!!
У оплесках чутно запал!
Осяяна успіхом в спорті дорога
Для хлопців успішний фінал!
Тріумфу нестримного  шквал!

14.10.2019