Бiляiвськi героi

Михаил Романюк Одесса
Біляївці пали смертю хоробрих за Вітчизну,
Їм слава, честь і хвала!
Вони захистили нас від фашизму і нацизму
Ціною свого життя.
І подвиг їх нам довіку взірець патріотизму,
Який виховує в нас,
Безмежну любов до рідного краю, до держави
шану в буремний наш час.