мен вже добре все пройшло...

Вера Деревьянко
мені вже добре все пройшло


сьогодні в мене вихідний

від смутку болі і печалі...

я розлабилась і зник

 відрізок той що я скучала...

тепер все добре і тільки я

і спокій і моя сімья...

моя родина куча позітіва...

живу тепер як я хотіла...
Одеска лагідна і мила вона мене так щиро приютила...