That energy for the soul

Зоя Сперстад
One step by step goes up and down ..
And just more into the science of the world ...
That energy for the soul ...
To make everything better and beautiful ...
And criticize all Evil ...
Big and small evil destroys the world ...

Zoja Sperstad

Один шаг за шагом идет вверх и вниз ..
И еще больше в науку о мире ...
Эта энергия для души ...
Чтобы все было лучше и красивее ...
И критиковать все зло ...
Большое и маленькое зло уничтожает мир ...

Зоя Сперстад

En trin for trin g;r opp og ned..
Og bare mer opp i verdens vitenskap...
Det energien for sjel...
For ; gj;re alt bedre og vakkert...
Og kritisere alt Ondskap...
Stor og sm; ondskap ;delegger verden...

16.10.2019 Zoja Sperstad