Ти напевно на жодну не схожа

Артем Ситько
Ти напевно читаєш вірші
Про кохання щасливе в житті?
Ти напевно чекаэш ту мить,
Коли сердце твоє затремтить
Від палких поцілунків в ночі.
Добре знаєш ціну почуттів.

Ти напевно сумуєш...Одна
Чай зелений п'єш біля вікна,
У кафе. Може згадуєш ти
Най тепліші обійми мої?-
Згадувала і знов забувала.
Я все згадую те, що минало.
***
У ліричному морі поетів-
Я на самому-самому дні.
Написав би про сонячне небо,
Однак сонце не світить сюди.

Але інколи так світять зорі,
Так яскраво, аж сліпить мене!
Задивляюсь у гору. Не схожі,
З цих мільярдів зірок на тебе.