Чи до снаги?

Надежда Рубинская
Чи до снаги пізнати зорі
Тому, хто бачить їх здаля?
Світи навколо неозорі,
В них кожен - наче немовля.

Відкритою душею, серцем
Ми прагнемо пізнати світ.
Зростаючи малим зеренцем,
Керуємо думок політ.

Але не знаємо напевно
Свого звичайного життя.
І накопичуємо ревно
Речей валізи для буття.

Кружляючи в людському хорі,
Ми завжди прагнемо небес.
Чи до снаги пізнати зорі,
Коли не знаємо себе?
         
        16.10.2019