нещасна

Гелена Смилянская
приховане собою ж шмаття горя,
утіхою притрушене буття,
без спомину про гарне, вечорове,
без каяття
за скоєні гріхи,
чека кохання
некохана жінка
і рве в сльозах нелюблене
життя
своє нудне
в прокльонах тяжких

06.10
17.10.2019