Тим, хто в йну розпочав...

Валентина Пащенко 2
   Боже, нещасним, хто війну розпочав,
   Хто не хоче її зупинити,
   Розум даруй,щоб з безліччі справ
   Щастю зуміли б радіти!

   Даруй їм любов до рідного краю,
   Любов від землі і до неба,
   До рідної неньки, моєї Украйни
   Та миру, якого їй треба!

   Любіть Україну душею своєю,
   Для неї живіть і працюйте.
   Якщо є любов до неньки моєї,
   Її кожен подих почуйте!

   І поле, і зорі, і море і гори
   Любіть, поки є іще час,
   Не завдавайте коханої горя,
   Не гайте даровапний шанс!

   2 мая 2015 года.