посв. А. Х

Евгений Голоюх
Людина починається не з слів,
А вчинків, що дотичні до святого,
Ти є чуттєвості дитяча мова,
Що кожен день нанизує на спів...

Вкладаєш душу і в буденну мить,
І мить стає, до блиску... золотою,
І чуйності лекалом долю кроїш,
З якого й неба скроєна блакить...

Відповідальність, як дорога справ,
І твої кроки нею - семимильні...
Завжди живе тобою добре діло,
Як музика обіймами октав...

Ти завжди сієш, щоби не було...
Стеблина віри скелі пробиває,
Нехай Господь тебе благословляє,
Як сповнює водою джерело.