золото жовтня

Александр Ярошевский
і понесе перо папером
стрімких думок пунктирний вислід

а за вікном собі стоятиме
той самий жовтень

де набирає сили листя
щоб подолати
аж до землі самої відстань
життям кри(с)латим

мить-друга вільного
від дерева
обійм польоту

було життя зелене
хтозна що за ним
а жовтень от він