Мiй свiт

Сергей Комарецкий
Мій світ - ранковий блік роси.
Мій світ - вечірняя заграва.
Дві стрічки із дівочої коси,
Що стали прапором і символом Держави.

Мій світ - увесь Чумацький шлях.
Мій світ - орбіта третьої планети,
Сльoзинка у дитини на очах,
Життєвий шлях і всі його тенети.

Мій світ - прибійна піна хвиль.
Мій світ - политі потом ниви
І люди вільні, родом звідусіль.
І дружній стіл під хатою та співи!
18.10.2019