Розкриваeться Час i Простiр

Катерина Жебровська
Розкривається Час і Простір…
Неминучість ковтає дійсність…
Непроявлено мріє Просинь…
Горизонти – далекі, близькі…

Розстилається Час і Простір…
Застивають в бажаннях хмари…
Діти грають у гру дорослих…
Роси падають в світ думками …

Розривається Час і Простір…
Затискається сміх в долонях…
Небуття виливає сльози…
Герць пульсує на срібних скронях…

Розлітаються Час і Простір
На дрібненькі частинки, миті…
Со-Творяють Творіння Божі…
Все зникає… Життя прожиті…

17.10.2019 Д.Шостакович Соната для скрипки і фортепіано, op. 134 (1968), NB Chamber group, Кірха св.Катерини