До тебе

Виктория 75
Пригортаюсь думками до тебе:
Чую  голос знайомий крізь сон,
Що порушив залізний кордон
Затяжної  для мене розлуки.
Сонце щиро  всміхнулось на Небі.
І на крилах пташиних пісень
Надсилає осяяний день,
Зігріваючи стомлені  руки.

Пригортаюсь нарешті до тебе:
Довгожданої зустрічі мить.
Простелилась над нами блакить.
Зустрічаються в погляді очі.
Зайвих слів говорити не треба!
Так, дорога була непроста,
Ледь помітно відкриті вуста:
Про  кохання нестримно шепочуть!

Пригортаюсь мрійливо до тебе…

17.10.2019