Сыны мои...

Николай Андриец
 *  *  *
Сини мої милі,
Сини мої любі,
Хай вам буде небо синє,
І минають бурі.
Виростали, знать не марно,
Аж, під стелю в хаті,
Чорні брови,то від батька,
Синь очей, то мати.
Вас Дніпро гойдав на хвилях,
Чорне море знало,
Сонце брови вам білило,
Тіло бронзувало.
Сини мої милі,
Сини мої любі,
Вас купали дощі-зливи,
Як калину в лузі.
Україна, чи Росія?
То вам вибирати,
Хто ворожбу вам посіяв,
Питай брат, у брата.

13:50p.m.18.10.2019.
Здесь я за Украину,а там я за Россию!