Бабиного лiта повний глечик

Марина Степанская
Прянощі осінні тополині
І драже каштанчиків лискуче,
Літепла торкання швидкоплинні
Та засліплені Дніпрові кручі.

Пишногруді хризантеми й айстри
Підставляють сонцю голі плечі...
Золота й блакиті повні тайстри,
Бабиного літа повний глечик.

першодрук 18.10.2019